Krepin Diatta - Photonews
Krepin Diatta - Photonews
Foto: ©Photonews

Diatta ontbreekt in wedstrijdselectie voor bezoek aan Genk

Philippe Clement kan zondagmiddag op bezoek bij KRC Genk geen beroep doen op Krépin Diatta. De Senegalees ontbreekt wegens een blessure. Het is nog niet bekend hoelang hij uit de roulatie is.

Diatta kreeg in de eerste weken van het seizoen veel kritiek te verwerken, maar was twee weken geleden tegen Eupen belangrijk met twee treffers. Na de 0-4 overwinning tegen Eupen leek Club Brugge de weg omhoog te hebben gevonden, maar niets bleek minder waar. De landskampioen verloor vorig weekeinde met 0-1 van Beerschot en moet in de achtervolging. De absentie van Diatta is dan ook een hard gelag voor Clement.

Clement heeft Ignace van der Brempt toegevoegd aan de kern die afreist naar Genk. De rechtervleugelverdediger maakt zijn debuut in de wedstrijdselectie. Bij een overwinning in de Luminus Arena klimt Club Brugge over Genk heen. De ploeg van Hannes Wolf heeft in de eerste drie competitiewedstrijden vijf punten verzameld, twee meer dan Blauw-Zwart.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws