BRUGGE, BELGIUM - JULY 25 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge pictured during a friendly game Brugse Metten of Club Brugge against LOSC Lille as part of the preparation for the new Jupiler Pro League 2020 -2021 season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis at the Jan Breydel Stadium on July 25, 2020 in Brugge, Belgium, 25/07/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

De bal wil er maar niet in: ”We moeten efficiënter zijn”

Een 0-1 nederlaag in eigen huis. Dat overkwam Club Brugge ook al in het openingsweekend tegen Charleroi. Zondagmiddag zegevierde Beerschot tegen de landskampioen. Aanvoerder Ruud Vormer wijt de nieuwe verliespartij aan een gebrek aan efficiëntie.

Ook in de bekerfinale tegen Royal Antwerp FC kwam Club Brugge niet tot scoren. In de wedstrijd tegen Beerschot kreeg de ploeg voldoende mogelijkheden op een treffer, maar de bal wilde er niet in. Aan de andere kant viel de treffer wel, waardoor Blauw-Zwart een uiterst slechte seizoensstart beleeft. ”Het liep mis bij het scoren, we scoren te weinig. We hebben heel veel kansen gehad om het af te maken, maar het gebeurde niet”, vertelde een teleurgestelde Vormer na afloop.

”Toen we 0-1 achter kwamen, plooide Beerschot helemaal terug net als in handbal. Ze namen hun tijd, maar de 0-1, die staat er weer. Ze hebben het goed gedaan, Beerschot heeft hun spel gespeeld. Maar dat is onze speelstijl niet, we moeten gewoon scoren. We moeten efficiënter zijn. Als dat terug is, dan komt het allemaal wel weer terug”, aldus Vormer.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws