Foto: ©Blue Army

Club Brugge laat Vlietinck op huurbasis vertrekken naar OHL

Na de verloren bekerfinale tegen Royal Antwerp FC en de pijnlijke seizoensouverture tegen Charleroi, is het bij Club Brugge wachten op de eerste inkomende transfers. In tegenstelling tot de concurrentie, die zich flink versterkte, houdt de landskampioen zich opvallend rustig op de transfermarkt. Blauw-Zwart laat echter wel spelers vertrekken. Woensdagavond maakte de club nieuws van het tijdelijke vertrek van Thibault Vlietinck.

Vlietinck zal dit seizoen op huurbasis uitkomen voor OH Leuven. De 22-jarige flankspeler is een kind van de club en maakte in 2016 zijn debuut in de hoofdmacht van Club Brugge. Hij kwam in de afgelopen seizoenen tot 28 officiële wedstrijden. Daarin was hij één keer trefzeker en leverde hij drie assists. Vorig seizoen kwam hij in slechts vijf competitiewedstrijden in actie. OHL heeft een aankoopoptie weten te bedingen.

Op de website van OHL laat technisch directeur Wim de Corte weten enthousiast te zijn over Vlietinck zijn komst. ”“Vlietinck is een jonge, Belgische rechterflankspeler die onze ploeg extra opties geeft. Hij werd opgeleid bij Club Brugge en speelde al een aantal wedstrijden met de A-ploeg, waaronder in de Champions League. Thibault was op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, die hij nu bij OH Leuven vindt.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws