Foto: ©Blue Army

Clement verrast: “Goede reactie Club Brugge, Charleroi verdiende het niet”

Club Brugge verloor in de bekerfinale van Antwerp en ging op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen ook meteen onderuit tegen Charleroi. Na afloop reageerde coach Philippe Clement op de persconferentie.

Club Brugge begint het nieuwe seizoen meteen dramatisch met verlies in de bekerfinale en een thuisnederlaag tegen de Charleroi. “Hoe we ervoor kunne zorgen dat we niet in deze flow blijven? Door te winnen. Dat moet de mentaliteit zijn. Keihard blijven werken en nog een tandje bijsteken en ervoor zorgen dat we de volgende wedstrijd winnen.”

Clement zag, ondanks de nederlaag, wel een goede reactie van zijn manschappen. “Mijn ploeg heeft goed gereageerd. Ik sta hier met een heel ander gevoel dan afgelopen week. Nu spreken we hier toch van een hold up. We moeten nog stappen zetten, maar ik zie het op deze manier wel goed komen. Charleroi verdiende het absoluut niet om te winnen.”

Reacties

guest
2 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws