Philippe Clement
Philippe Clement
Foto: ©Blue Army

Clement teleurgesteld nederlaag Club Brugge: “Ik hoop dat dit een wake-upcall is”

Club Brugge ging met 1-0 onderuit in de bekerfinale tegen Royal Antwerp Football Club. Na afloop reageerde coach Philippe Clement na de bittere pil in de Croky Cup.

Club Brugge kende een zwakke eerste helft, dat zag ook Clement. “De eerste helft waren we onbestaande. Daar wint Antwerp de beker, en dat was verdiend. Ik heb niet gezien wat ik wilde zien van mijn ploeg, dat heb ik duidelijk gemaakt tijdens de rust ook.”

“Waaraan het lag?”, gaat Clement verder. “Achteraf gezien is dat makkelijk spreken. Het is altijd gevaarlijk in het jaar nadat je kampioen bent geworden. Er zijn weinig ploegen die dat twee keer na elkaar kunnen. Ik hoop dat dit een wake-upcall is voor mijn groep. Het is een heel mooi seizoen geweest, het had nog mooier kunnen zijn met de dubbel. Dat komt weinig voor.”

“We waren in de eerste helft niet goed genoeg om recht te hebben op de beker. In de tweede helft waren we beter, maar we hadden maar moeten scoren. Ivan Leko? Die heb ik gefeliciteerd na afloop, dat is niet meer dan normaal als goede vriend”, citeert Het Laatste Nieuws.

Reacties

guest
3 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws