Foto: ©Blue Army

Benoît verwacht een flink getergd Club Brugge in Eupen

Club Brugge gaat zondag op bezoek bij Eupen op zoek naar eerherstel. De verwachtingen waren voorafgaand het seizoen hooggespannen, maar Royal Antwerp FC en Charleroi zetten de landskampioen terug op aarde. In het Kehrwegstadion in Eupen komt Blauw-Zwart in de persoon van Benoît Poulain een oude bekende tegen. De Fransman verwacht een moeilijke middag voor zijn ploeg.

Met twee nederlagen in de eerste twee competitiewedstrijden ligt de druk er direct flink op bij Club Brugge. Meer dan ooit verwacht Philippe Clement een goede reactie van zijn ploeg. ”We gaan er alles aan doen om van Eupen te winnen”, stelde de oefenmeester tijdens de persconferentie in aanloop naar de ontmoeting van zondag. In Eupen verwacht men niets anders. ”Ze hebben de Cup én hun competitiestart gemist. Dat speelt niet in ons voordeel”, aldus Poulain in gesprek met Het Laatste Nieuws.

”We moeten ons klaarmaken voor een bijzonder felle reactie van Club. We zullen agressief moeten zijn én geluk hebben, willen we kans maken om hen te bruuskeren.” Eupen begon de competitie met een 1-1 gelijkspel op bezoek bij OH Leuven. Poulain maakte nog geen deel uit van de wedstrijdselectie. De Fransman tekende deze zomer een contract in Eupen. Hij zat een halfjaar zonder club na zijn vertrek bij het Turkse Kayserispor. In het shirt van Club Brugge kwam hij tussen 2015 en 2019 tot 87 officiële wedstrijden.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws