Foto: ©Blue Army

Beerschot werkt met veel vertrouwen toe naar ontmoeting met Club Brugge

Niet Club Brugge of AA Gent, maar Beerschot is na twee speelrondes de verrassende koploper. De ploeg van Hernan Losada zegevierde in haar eerste twee competitiewedstrijden. Zondag reist de lijstaanvoerder af naar Brugge voor de ontmoeting met Club. Losada bulkt van het vertrouwen. ”We gaan met dezelfde intenties naar ginder.”

Met overwinningen op Oostende en Zulte-Waregem is de competitiestart van Beerschot veelbelovend. Ook in de voorbereiding maakte de ploeg veel indruk. Zo hielden Losada en zijn mannen Club Brugge op een 1-1 gelijkspel in de vriendschappelijke ontmoeting van 8 juli jongstleden. ”Er staat een stevig blok met spelers die allemaal voor elkaar door het vuur gaan”, vertelt de trainer op de clubsite. ”Ze kunnen en willen allemaal 90 minuten lopen voor elkaar. We spelen met vertrouwen op dit moment, maar mogen niet zweven. We moeten vooral rustig blijven en het wedstrijd per wedstrijd blijven bekijken.”

Zondag staat het bezoek aan Club Brugge op het programma. De landskampioen herstelde zich tegen Eupen van de teleurstellende seizoensopener en lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. Gesterkt door de resultaten in de eerste twee wedstrijden, werkt Beerschot met veel vertrouwen toe naar de clash in het Jan Breydel. ”Door de 6 punten kunnen we misschien met iets minder druk naar Brugge trekken, en we gaan in elk geval met dezelfde intenties naar ginder”, aldus Losada. ”Ook tegen Club Brugge willen we een sterk blok zetten met druk naar voren. Wij gaan altijd voor de overwinning, maar vergeet vooral niet dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden tegen de kampioen en beste ploeg van België.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws