Club Brugge - Krc Genk
© Peter De Voecht/Photo News

Bakken kritiek op Eleven Sports: ”Wat een amateurisme zeg”

Club Brugge boekte zondagmiddag een zwaarbevochten overwinning op KRC Genk: 1-2. Met de zege in de Luminus Arena herstelde het elftal van Philippe Clement zich van de nederlaag tegen Beerschot. Blauw-Zwart kwam vooral in de eerste helft goed voor de dag. Eleven Sports had het daarentegen wat lastiger. Op Twitter regende het kritiek op de sportomroep.

Vooral op Instagram verliep het niet heel lekker. Emmanuel Dennis keerde op bezoek bij Genk terug in de basiself en was de grote uitblinker aan Brugse zijde. Zo was hij belangrijk met de assist op de openingstreffer van Hans Vanaken. Na afloop van de wedstrijd ontstond er dan ook verontwaardiging over het feit dat Eleven Sports niet Dennis, maar Vanaken in eerste instantie verkoos tot Man of the Match. Daar kwam de omroep snel op terug, maar deed dat niet bepaald vlekkeloos…

Op Twitter wordt er ook geklaagd over de kwaliteit van de stream. ”Die microfoons bij @ElevenSportsBEn zijn toch week na week een klucht”, schrijft een teleurgestelde kijker. Een ander schrijft over een ”zeer amateuristische omkadering”, maar is wel complimenteus over de presentatie van Nicolas de Brabander, de commentator. Het commentaar van De Brabander was volgens de kijkers slechts één van de weinige lichtpuntjes, want ook de nabeschouwing viel niet bepaald in de smaak. Analist Gunther van Handenhoven doet er goed aan om de komende uren even geen kijkje te nemen op social media…

Hieronder slechts een kleine selectie van de kritiek die tijdens de wedstrijd van Club Brugge op Twitter klonk.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws