BRUGGE, BELGIUM - JULY 25 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge pictured during a friendly game Brugse Metten of Club Brugge against LOSC Lille as part of the preparation for the new Jupiler Pro League 2020 -2021 season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis at the Jan Breydel Stadium on July 25, 2020 in Brugge, Belgium, 25/07/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Vormer: ‘We zullen klaar zijn voor de bekerfinale’

Dankzij een 2-0 overwinning op het Franse Lille werkt Club Brugge komende week met een goed gevoel toe naar de bekerfinale. Ruud Vormer zag zijn ploeg een goede wedstrijd spelen in de strijd om de Brugse Metten.

”Een week voor de bekerfinale wil je weten waar je staat. Vandaag hebben we een goede wedstrijd neer gezet. Een paar goaltjes meer zaten er misschien wel in. Volgende week spelen we een finale, daar droom je als voetballer van. We zullen er klaar voor zijn”, aldus Vormer.

De ontmoeting met Lille in het eigen Jan Breydel was alweer de zesde oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijd tegen de Fransen diende als laatste test in aanloop naar de bekerfinale van volgende week zaterdag. Na een goed begin, waarin Club Brugge ook op voorsprong kwam, viel het wat terug. Trainer Philippe Clement zal echter ongetwijfeld tevreden zijn met hoe zijn ploeg zich in de tweede helft herpakte.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws