Emmanuel Dennis (Brujas KV) celebrates his goal which made it (0,2) UCL Champions League match between Real Madrid vs Brujas KV at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, October 1, 2019 . FOOTBALL : Real Madrid vs Club Bruges - Ligue des Champions - Madrid - 01/10/2019 © PanoramiC ! only BELGIUM !
©Panoramic / Photo News

Vitesse kijkt uit naar Club Brugge-aanvaller: “Veel plezier aan hem beleven”

Loïs Openda staat nog onder contract bij Club Brugge, maar zal komend seizoen op huurbasis uitkomen voor het Nederlandse Vitesse. Op de clubwebsite is technisch directeur Johannes Spors in de wolken.

“Het was duidelijk dat we op zoek waren naar aanvallende impulsen”, begint Spors. Loïs is een pijlsnelle aanvaller, die goed de ruimtes weet te benutten. Loïs staat te boek als een veelbelovend talent, die zelfs al Champions League ervaring in de benen heeft.

Openda krijgt rugnummer 7 bij Vitesse. “We hopen dat hij zijn ontwikkeling door blijft zetten. Dan gaan we veel plezier aan hem beleven.” De 20-jarige aanvaller doorliep de jeugdopleiding bij Standard Luik en verhuisde op zijn 15e naar Club Brugge. Inmiddels heeft hij al 50 officiële duels achter zijn naam staan.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws