Foto: ©Blue Army

Vier Club Brugge-spelers onzeker voor bekerfinale na darmproblemen, Clement reageert: “Niets met Covid te maken”

Club Brugge kampt met een serieus probleem vlak voor de bekerfinale tegen Antwerp. Vier spelers van Club Brugge hebben darmproblemen en zullen niet meetrainen, dat bevestigt coach Philippe Clement het nieuws tegenover Het Nieuwsblad.

Ricca, Mechele, Balanta en Dennis hebben darmproblemen. “Het heeft niets met covid te maken”, laat Clement weten. “Ik had er eigenlijk liefst niets over gezegd tegen jullie, maar straks zullen jullie zelf zien dat ze niet meetrainen. We moeten hopen dat ze fit raken.”

Ook Mata, Deli en Diatta zijn twijfelgevallen. “Ze hebben grote delen van de training meegedaan en ik verwacht dat ze fit zullen raken. Al zijn we dat nu nog geen 200 procent zeker. Voor de spelers waren de coronamaanden erg stressvolle tijden. Iedereen wou natuurlijk fit blijven om er zaterdagavond bij te lopen. Uiteindelijk is die periode relatief goed verlopen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws