PHILIPPE CLEMENT ( entraineur Bruges ) - FOOTBALL : Club Bruges KV vs Lille OSC - Match Preparation - Bruges - 25/07/2020 © PanoramiC ! only BELGIUM !
© Federico Pestellini/Panoramic /Photo News

Pro League en Club Brugge komen met statement voor bekerfinale

Zaterdag staat de finale van de Croky Cup tussen Club Brugge en Antwerp op het programma. Na evaluatie en overleg gaat de wedstrijd definitief door, maar de Pro League komt wel met een statement voor de wedstrijd. Ook Club Brugge doet een oproep aan de fans.

‘De Pro League kreeg na intensief overleg van Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem met de betrokken burgemeesters van Brussel, Antwerpen, Brugge en Leuven de bevestiging dat de finales van dit weekend kunnen plaatsvinden’, klinkt het op de webstek van de Pro League.

De Pro League benadruk dat de supporters niet mogen samenkomen. ‘De Pro League roept alle fans op om deze wedstrijden in de meest veilige omstandigheden te volgen en absoluut niet samen te komen. Deze oproep zal in de aanloop naar de finales door de deelnemende clubs intensief gebracht en herhaald worden.’

Na lange tijd staan er weer officiële matchen op het programma. ‘De Pro League is erg opgelucht en tevreden dat deze bijzonder langverwachte wedstrijden uiteindelijk toch zullen plaats vinden en houdt er aan de respectievelijke overheden en in het bijzonder Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem te bedanken.’

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws