Eder Balanta
Foto: © Photonews

OFFICIEEL: Club Brugge breekt contract sterkhouder tot 2024 open

Club Brugge heeft een jaar na de transfer van Eder Balanta het contract van de middenvelder alweer verlengd. De Colombiaan heeft zijn verbintenis tot 2024 verlengd, dat laat Blauw-Zwart op zijn officiële kanalen weten.

Afgelopen zomer kwam Balanta over van het Zwitserse FC Basel. De Colombiaanse middenvelder bewees na een moeilijke start zijn waarde bij Club Brugge. Op het Twitterkanaal van Club Brugge werd het contractnieuws via een filmpje aangekondigd.

Club Brugge verlengde afgelopen maanden al de contracten van Charles De Ketelaere, Brandon Mechele en Mats Rits. Nu is het aldus de beurt aan Balanta. De Belgische landskampioen is druk bezig met het vormen van de kern voor komend seizoen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws