Foto: ©Blauwzwartfans

Met Club naar de Champions League: spaar geld uit voor een pintje met de maten

Parkeren bij een luchthaven, het is vaak een dure aangelegenheid. Ook op Zaventem is dat zo. Maar niet doorvertellen, enkel voor de beste voetbalploeg van het land hebben wij de oplossing als je meegaat naar het volgende duel in de Champions League.

Je kent het gevoel wel. Je gaat naar de Champions League mee op verplaatsing met blauwzwart. Tickets voor de match geregeld, vliegtuig aan de perfect prijs geboekt vanop Zaventem. En dan wil je natuurlijk met je eigen wagen naar de luchthaven. Alle winst van je goedkope vluchten en verblijf verdwijnen vaak als sneeuw voor de zon als je de tarieven van de parking op de luchthaven ziet.

Maar gelukkig is er een veel goedkoper alternatief dan de officiële airportparking. Bij Parkos kan je op Zaventem bijvoorbeeld al vanaf 3,73 euro per dag je auto achterlaten op de discount parking zaventem. Heel wat anders van prijs dan de officiële parking van de luchthaven.

Boek hier meteen je parkeerplaats op de luchthaven. Want naast Zaventem zitten ook parkings bij Charleroi Airport, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Keulen, Maastricht Airport, Rotterdam Airport en Schiphol in het aanbod.

En zo hou je geld genoeg over om voor de wedstrijd van Club Brugge op je bestemming een heerlijk terrasje te doen. Met pintje met de maten. Zonder zorgen over je auto én je centen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws