Foto: ©Blue Army

Mannaert: “Club Brugge had liever een formule zonder Play-Offs gezien”

Morgen om 18u wordt de kalender van de hervormde competitie met 18 clubs naar buiten gebracht. Vincent Mannaert laat zich tegenover Sporza uit over de nieuwe competitieformule met 18 clubs.

Club Brugge had een voorkeur voor een competitie zonder Play-Offs. “In combinatie met Europees voetbal en een sanitaire crisis lijkt het me heel ambitieus om veertig wedstrijden af te werken. Club Brugge had liever een formule zonder Play-Offs gezien. De druk op de kalender wordt heel groot.”

Nu is er alvast duidelijkheid na alle rechtszaken. “Het was een lang en moeilijk proces. We staan nu eigenlijk waar we twee à drie maanden geleden hadden moeten staan. Maar ik ben blij dat we uit de impasse zijn geraakt.”

“We moeten enkel nog even afwachten wat het juridisch standpunt van Westerlo is, want dat is voorlopig niet helemaal duidelijk. We hopen vooral dat het seizoen volgende week van start kan gaan en er zo snel mogelijk ook supporters in de stadions mogen”, aldus Mannaert.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws