Foto: ©Blue Army

Kijk hier live naar de oefenkraker tegen Gent

Ter voorbereiding op de bekerfinale van 1 augustus en het nieuwe seizoen werkt Club Brugge meerdere oefenwedstrijden af. Om 18.00 uur begint het elftal van Philippe Clement aan de oefenkraker tegen Gent. De match tussen de landskampioen en de nummer twee is live te zien via het YouTube-kanaal van Blauw-Zwart.

Het duurde een aantal maanden voordat Club Brugge weer in actie kwam, maar de oefenmatch tegen Gent is alweer de vierde in de maand juli. Eerder won Club van OHL en KV Mechelen en speelde het gelijk tegen Beerschot.

De volgende elf namen beginnen aan de aftrap: Mignolet, Sobol, Mitrovic, Kossounou, Deli, Diatta, Vanaken, Vormer, Rits, Okereke en Badji.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws