Foto: ©Blue Army

Kijk hier live naar de Brugse Metten tegen Lille

Club Brugge trapt om 18:00 uur af voor een nieuwe oefenwedstrijd in aanloop naar de bekerfinale van volgende week. In het eigen Jan Breydel is het Franse Lille de tegenstander. De wedstrijd staat in het teken van de Brugse Metten en is live te volgen via het YouTube-kanaal van Blauw-Zwart.

De Brugse Metten tegen Lille is alweer de zesde oefenwedstrijd van deze campagne. Van de voorgaande matchen tegen OHL, Beerschot, Mechelen, Gent en KMSK Deinze werden er drie omgezet in een overwinning. De wedstrijden tegen Beerschot (1-1) en Gent (2-3) eindigden niet in een overwinning voor Blauw-Zwart.

Je zou het haast niet denken, maar de laatste keer dat Club Brugge en Lille tegenover elkaar stonden, was in 2008. Ook die confrontatie stond in het teken van de Brugse Metten. Blauw-Zwart won die wedstrijd overtuigend met 4-1. Philippe Clement, die volgend weekend een nieuwe prijs aan zijn palmares hoopt toe te voegen, was destijds één van de doelpuntenmakers. Vanavond staat hij uiteraard aan de zijlijn en kiest hij opnieuw voor Youssouph Badji. De jonge Senegalees maakte de afgelopen weken veel indruk, met onder meer twee treffers tegen Gent.

OPSTELLING CLUB BRUGGE: Mignolet, Sobol, Kossounou, Ricca, Mechele, Vormer, Vanaken, De Kettelaere, Rits, Badji en Okereke.

BANK CLUB BRUGGE: Horvath, Sinton, Voet, De Cuyper, Balanta, Schrijvers, Van den Keybus, Krmencik en Dennis.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws