Foto: ©Blue Army

Keuzes voor Clement: ‘Hij is by far de grootste ontdekking van oefencampagne Club’

Club Brugge is bezig aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Vooral Youssouph Badji maakt veel indruk. De 18-jarige aanvaller scoorde al vier keer en bezorgt coach Philippe Clement een dilemma.

Het aanvallende compartiment zorgt voor vraagtekens bij Club Brugge. ‘Voorin worden de vraagtekens alleen maar groter. Krmencik, De Ketelaere, Schrijvers of Okereke? Geen van hen maakte tot dusver een verbluffende indruk. En Dennis kampt met blessureleed en zit met een transfer in zijn hoofd’, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

De Senegalees overstijgt alle verwachtingen in de voorbereiding. ‘De aankoop met het oog op de toekomst beroert in het nu. Snel, krachtig, slim. Af en toe afwezig, om dan plots uit het niets toe te slaan. De spits solliciteert naar zijn officiële debuut, amper zeven maanden na zijn komst vanuit Senegal naar Europa.’

Antwerp
Maakt Badji een kans om in de bekerfinale tegen Antwerp te starten? ‘Enerzijds lijkt het waanzinnig dat hij op 1 augustus tegen Antwerp in de basis zou staan. Anderzijds zou het even waanzinnig zijn mocht Philippe Clement dit na zaterdag nog steeds niet overwegen.

Badji valt ook op omdat zijn concurrenten Krmencik en De Ketelaere minder presteren. David Okereke maakte ook enkel twee goals tegen KV Mechelen. Vanaf woensdag speelt Club tegen Deinze, Knokke en Lille. Tegen de Fransen zal Clement waarschijnlijk een eerste keer met zijn typeploeg starten. ‘Met of zonder Youssouph Badji, by far de grootste ontdekking van deze oefencampagne.’

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws