Foto: ©Blue Army

‘Inter Milan onderhandelt met Club Brugge over Dennis’

Vertrekt Emmanuel Dennis dan toch? De aanvaller wordt al tijden in verband gebracht met een vertrek uit Brugge, maar tot dusverre meldde nog geen club zich bij Club. Daar is echter verandering in gekomen, als we Eurosport moeten geloven. Volgens verslaggever Manu Lonjon zijn er inmiddels onderhandelingen gaande met Inter Milan.

De Italiaanse topclub is volgens Lonjon echter niet de enige club met belangstelling. Ook Leeds United zou gecharmeerd zijn van Dennis. Leeds United keert volgend seizoen na zestien jaar afwezigheid terug in de Premier League. De club wil geen eendagsvlieg zijn en is dan ook bereidt om flink te investeren in de selectie. Een grote zak geld is overigens geen overbodige luxe, mocht een club serieus werk willen maken van Dennis. Naar verluidt zou Club Brugge minstens twintig miljoen euro willen ontvangen voor de aanvaller.

Het is geen geheim dat Dennis hoopt op een nieuwe uitdaging. Hij maakte een wisselvallig seizoen door, maar door zijn doelpunten tegen Real Madrid en Manchester United is hij niet onopgemerkt gebleven. In competitieverband was hij minder productief. In twintig competitiewedstrijden was hij slechts vijf keer trefzeker. Of de Nigeriaan zaterdagavond in actie komt tegen Antwerp, is nog maar de vraag. Hij moest de laatste training verstek laten gaan wegens darmklachten.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws