Clinton Mata heeft geen schrik van Manchester United - Photonews
Foto: ©Photonews

Goed nieuws! Clement heeft Deli en Mata terug voor de bekerfinale

Club Brugge maakt zich op voor de derde dubbel in de clubgeschiedenis. De landskampioen is de torenhoge favoriet om ten koste van Antwerp FC de Beker van België te veroveren. De selectie van Philippe Clement weet zich gesterkt door de terugkeer van sterkhouders Simon Deli en Clinton Mata. De verdedigers behoren tot de 22-koppige kern voor de bekerfinale.

Deli en Mata ontbraken afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Lille. Het was deze week dus nog maar de vraag of de sterkhouders van Clement beschikbaar zouden zijn voor zaterdagavond. De trainer liet in aanloop naar de bekerfinale al doorschemeren dat hij de kans dat hij een beroep op hen kon doen, groot achte. Vrijdagmiddag maakte Clement zijn selectie voor de kraker tegen Antwerp bekend. Naast Deli en Mata, reist ook jonkie Arne Engels mee naar Brussel. De zestienjarige middenvelder staat zeer hoog aangeschreven in het Jan Breydel. De kans is klein, maar hij kan zaterdagavond dus zijn debuut maken in de hoofdmacht.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws