Foto: ©Blue Army

Gaich kiest niet voor Club Brugge: ‘Een goed gevoel bij die club’

Adolfo Gaich werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met Club Brugge. Het ziet er echter naar uit dat de Argentijnse aanvaller naar CSKA Moscow zal verhuizen.

Dat laat Gaich zelf weten aan TyC Sports. “Ik heb een goed gevoel om naar Rusland te gaan”, klinkt het. San Lorenzo den Russische topclub zouden ook al een mondelinge overeenkomst hebben bereikt. “De club die geïnteresseerd is, is één van de beste van dat land, speelt Europees en dat is voor mij een extra motivatie om te gaan.”

“Ik kan daar stappen zetten en vervolgens aan de slag gaan bij de belangrijkste competities. Ik heb de stad al gezien en ik heb al contact met de mensen daar. Nu is het nog rustig afwachten tot een officieel akkoord wordt gevonden.” Een transfer lijkt aldus een kwestie van tijd. Club Brugge lijkt zo naast het net te vissen voor Gaich.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws