Simon Deli - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Deli over toekomst bij Club Brugge: “Een voetballer heeft altijd nieuwe uitdagingen nodig”

Simon Deli kende een sterk seizoen bij Club Brugge. De beresterke Ivoriaan is uitgegroeid tot de leider van de defensie bij Blauw-Zwart. Tegenover Het Nieuwsblad laat Deli zich uit over zijn toekomst.

Deli is gelukkig in Brugge, maar sluit een vertrek bij een goede aanbieding niet uit. “Ik word bijna 29. Als er morgen een goed bod komt, dan ga ik er niet op spuwen. Maar op dit moment ben ik in Brugge. Ik wil maximaal profiteren van mijn tijd hier. Maar een voetballer heeft altijd nieuwe uitdagingen nodig.”

Club Brugge zou alvast op zoek zijn naar een linksvoetige centrale verdediger. “Of het is om mij te vervangen of meer concurrentie dat weet ik niet. Het is wel goed, want daardoor heb ik meer concurrentie. Het geeft me zin om harder te werken. Voorlopig is Siemen Voet hier ook, een goeie speler met een sterke linkervoet. Hij zou misschien een goeie keuze zijn.”

Over een jaar?
Deli weet niet of hij over een jaar nog bij Club Brugge zal spelen. “Ik weet het niet. Een voetballer heeft altijd zijn valiezen klaarstaan. Dat is ons lot. Als er iets goeds komt, moet je je kans grijpen. Maar nu ben ik hier en wil ik maximaal genieten van de twee jaar die me nog resten”, aldus Deli.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws