Phillipe Clement
Copyright : Photonews

‘Club Brugge zet vol in op aankoop van zes miljoen euro’

Volgens Het Laatste Nieuws zal Club Brugge voorlopig geen nieuwe nummer negen halen. Blauw-Zwart zou alles inzetten op Michael Krmencik. Club betaalde zo’n zes miljoen euro voor de 27-jarige aanvaller.

Krmencik kon vooralsnog geen potten breken en wacht nog op zijn eerste doelpunt bij Club Brugge. ‘Een slap eerste half seizoen ten spijt, weigert Club Brugge Krmencik op te geven. Integendeel, Blauw-Zwart zet vol in op de spits, de krachtige pivot die Club zoekt sinds het vertrek van Wesley’, klinkt het.

Krmencik had een aanpassingsperiode nodig bij Club Brugge na de overstap van de Tsjechische competitie in december. ‘De fysieke achterstand is intussen weggewerkt, de lessen Engels – twee keer per week, tijdens de lockdown via Zoom – hebben hem deugd gedaan.’

De spits is ook ingeburgerd met zijn gezin in Knokke. ‘Zijn bereidwilligheid en professionalisme maken hem geliefd. Bij ploegmaats én bij trainers. Krmencik staat open voor kritiek en aanwijzingen en gaat ermee aan de slag- niet vanzelfsprekend voor een 27-jarige international, die gewoon is om aan de lopende band te scoren en prijzen te pakken.’

Geen nieuwe spits?
Kaveh Rezaei ontbrak op de ploegfoto en lijkt geen toekomst meer te hebben bij Blauw-Zwart, maar toch zou er geen nieuwe aanvaller worden gehaald. ‘Club stelt de verwachtingen (voorlopig) niet bij, haalt in principe niet meteen een nieuwe nummer 9. ‘All-in op Krmencik.’’

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws