Dennis viert zijn goal tegen Real Madrid in de groepsfase van de Champions League.
©Panoramic / Photo News

‘Club Brugge vindt akkoord, nu enkel toptarget zelf nog overtuigen’

Volgens Het Nieuwsblad heeft Club Brugge een akkoord gevonden over een transfer van Bright Osayi-Samuel, de potentiële vervanger van Emmanuel Dennis. Blauw-Zwart moet enkel nog de 22-jarige winger zelf zien te overtuigen.

De Nigeriaanse Engelsman wachtte gisteren nog op de ontknoping van de Premier League om een keuze te maken. Club Brugge zou zelf al een akkoord hebben gevonden met QPR voor een bedrag voor iets minder dan vijf miljoen euro. Nu moet de speler zelf nog over de streep worden getrokken.

Club Brugge kan de Europese troefkaart uitspelen. De Belgische landskampioen is rechtstreeks geplaatst voor de groepsronde van de Champions League. Ook zou Osayi-Samuel onder de indruk zijn van het Belfius Basecamp. Enkele staartploegen van de Premier League zijn in de running, maar ook financieel kan Club meestrijden.

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws