© Club Brugge
© Club Brugge
Foto: ©Club Brugge

Club Brugge verhuurt Rezaei opnieuw aan Charleroi

Club Brugge houdt zich voorlopig opvallend rustig op de transfermarkt. De landskampioen versterkte zich nog niet, maar liet wel al een aantal spelers vertrekken. Vrijdagochtend kwam daar Kaveh Rezaei bij. De centrumspits wordt opnieuw een jaar verhuurd aan Charleroi.

Dat communiceerde Club Brugge vandaag via de officiële kanalen. Rezaei kwam het afgelopen seizoen ook al op huurbasis uit voor Charleroi, waar hij een sterk seizoen doormaakte. In 22 competitiewedstrijden was de Iraniër goed voor twaalf doelpunten en vier assists.

Rezaei verruilde Charleroi in de zomer van 2018 voor Club Brugge. In zijn eerste seizoen in Brugge kwam hij tot zeventien officiële wedstrijden. Daarin kwam hij vier keer tot scoren en leverde hij één assist.

Eerder deze transferzomer vertrokken Jordi Vanlerberghe en Guillaume Hubert al bij Club Brugge. Zij tekenden bij respectievelijk KV Mechelen en KV Oostende. Löis Openda trok op huurbasis naar Vitesse. De Nigeriaan kende een ijzersterk debuut in het shirt van de Arnhemmers. In de oefenwedstrijd tegen Volendam scoorde hij als invaller twee keer en gaf hij ook nog eens twee assists. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 0-5 overwinning.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws