Foto: ©Blue Army

Club Brugge trekt aan alarmbel en komt met statement aan Pro League: “Belangentegenstelling”

De beslissing van Club Brugge en Vincent Mannaert om zich terug te trekken uit de raad van bestuur van de Pro League slaat in als een bom. “Een signaal dat kan tellen”, reageert de voetbalwereld op de keuze.

Mannaert liet in een e-mail weten dat hij geen kandidaat is bij de verkiezing van de raad van bestuur. ‘Mannaert wil met zijn e-mail een alarmsignaal laten afgaan. Het voorbije jaar was weinig verkwikkelijk, met tal van discussies en omstreden beslissingen’, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Club Brugge moest zijn titel afkopen met twee miljoen euro aan coronageld en ook in andere dossiers wordt de leiding van de Pro League in vraag gesteld. ‘Mannaert heeft het in zijn mail over een “belangentegenstelling” in plaats van een “belangenvereniging”’.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws