Foto: ©Blue Army

Club Brugge probeerde het tevergeefs bij Colombiaanse goalgetter

In de zoektocht naar een nieuwe centrumspits probeerde Club Brugge het bij Adolfo Gaich. De Argentijn lijkt echter voor CSKA Moskou te kiezen. De Belgen waagden ook een poging bij Jhon Cordoba, maar FC Köln vroeg te veel voor de Colombiaanse doelpuntenmachine.

Dat bevestigt Vincent Mannaert in gesprek met het Duitse Sport1. ”Cordoba is een zeer goede speler die zich in de Bundesliga heeft bewezen. Het is waar dat we hem een aanbod hebben gedaan. Helaas is de financiële kloof te groot voor ons”, aldus de algemeen manager van Club Brugge. Cordoba was het afgelopen seizoen dertien keer trefzeker in 29 competitiewedstrijden. Dat ervoor maakte hij er twintig in 31 duels in de Tweede Bundesliga.

Daarmee lijkt Blauw-Zwart wederom een streep te moeten zetten door een mogelijk transfertarget. Eerder deze week vertelde Adolfo Gaich, die al maanden wordt gelinkt aan Club Brugge, dat CSKA Moskou zijn voorkeur geniet en mogelijk zijn nieuwe werkgever wordt.

Geen reden tot paniek in Brugge. Sterker nog, als we Het Laatste Nieuws moeten geloven, zet de club vol in op Michael Krmencik. Hoewel de 27-jarige aanvaller nog altijd wacht op zijn eerste treffer in het blauw-zwart, behoudt de club het volle vertrouwen in hem.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws