Foto: ©Blue Army

‘Club Brugge heeft eerste zomeraanwinst bijna binnen’

Lange tijd leek Adolfo Gaich de eerste zomeraanwinst van Club Brugge te worden, maar de Argentijn verkast mogelijk naar Rusland. Niet getreurd, want de landskampioen zal op zeer korte termijn alsnog toeslaan op de transfermarkt. Bright Osayi-Samuel is namelijk op weg naar het Jan Breydel.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De 22-jarige flankaanvaller van het Engelse Queens Park Rangers wordt al een tijdje in verband gebracht met Club Brugge, maar nu lijkt de club ook echt door te drukken. De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium en volgens Engelse media zal Osayi-Samuel voor zo’n vijf miljoen euro de overstap maken naar Brugge. Het is echter nog maar de vraag of Club daadwerkelijk bereid is om dat bedrag op tafel te leggen. Volgens bronnen van HLN zal het transferbedrag lager komen te liggen.

Daarnaast moeten de Belgen en de speler ook nog tot een akkoord zien te komen, al lijkt niets dat in de weg te liggen. Osayi-Samuel verruilde in de zomer van 2017 Blackpool voor Queens Park Rangers. De Londenaren spelen sinds het seizoen 2015-2016 op het tweede niveau. Osayi-Samuel speelde het afgelopen seizoen 36 competitiewedstrijden, waarin hij vijf keer trefzeker was en negen assists leverde.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws