Foto: ©Blue Army

Club Brugge heeft 21-jarige Veerman op de korrel

Ruud Vormer is sinds zijn komst in 2014 niet meer weg te denken uit het elftal van Club Brugge. De Nederlander groeide al snel uit tot publiekslieveling en smaakmaker van de Jupiler Pro League. Met zijn 32 jaar kan hij nog een aantal seizoenen mee, maar Blauw-Zwart heeft het lijstje met potentiële opvolgers al klaarliggen.

Onlangs werd Juninho Bacuna van het Engelse Huddersfield Town door Voetbal International al in verband gebracht met Club Brugge en deze week is het de beurt aan Joey Veerman. De 21-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Volendam naar SC Heerenveen en maakte veel indruk. Zodanig veel indruk dat hij na één seizoen alweer een nieuwe stap kan en wil maken.

Volgens Voetbal International heeft Club Brugge zijn belangstelling in Veerman enkele weken geleden al laten doorschemeren. Tot een concreet voorstel kwam het echter nog niet. Blauw-Zwart zou niet de enige geïnteresseerde zijn. Ook Feyenoord heeft verregaande belangstelling. Het prijskaartje dat om Veerman zijn nek hangt, naar verluidt zo’n 6-7 miljoen euro, is de Rotterdammers echter te gortig.

Hoewel hij graag een nieuwe stap wil maken, kan Veerman er ook voor kiezen om ‘gewoon’ in Heerenveen te blijven. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2022, maar de Friezen willen het maar al te graag openbreken. De middenvelder kan daarbij rekenen op een fraaie opwaardering. In 22 competitiewedstrijden kwam hij het afgelopen seizoen tot vier doelpunten en vijf assists. Niet verkeerd voor een speler die het seizoen ervoor nog uitkwam in de Keuken Kampioen Divisie, het tweede niveau.

De supporters van Club Brugge hoeven overigens nog lang niet te vrezen voor een vertrek van Vormer. De aanvoerder vertelde onlangs in het programma Vive la Vie dat hij zo lang mogelijk hoopt te blijven. ”Als het van mij afhangt, dan blijf ik tot het einde van mijn carrière bij Club Brugge.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws