Foto: ©Blue Army

Club Brugge geeft topdoelwit niet op: ‘Een uiterst complex transferdossier’

Volgens Het Laatste Nieuws staat Club Brugge dicht bij de komst van winger Bright Osayi-Samuel. Dat wil niet zeggen dat Edmilson niet meer in beeld is.

Edmilson wordt al een tijdje in verband gebracht met een terugkeer naar België. Anderlecht, maar vooral Club Brugge wordt genoemd. ‘Al blijft diens dossier – mede door de halsstarrigheid van zijn Arabische club Al Duhail – uiterst complex’, klinkt het.

Ondertussen staat Blauw-Zwart dicht bij de komst van Osayi-Samuel. Het Engelse QPR zou een bod hebben geaccepteerd. Er wordt gesproken over een bedrag rond de vijf miljoen euro. Het is nog maar de vraag hoeveel Edmilson moet kosten.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws