WESTKAPELLE, BELGIUM - JULY 08 : Mats Rits midfielder of Club Brugge and Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge pictured during a friendly game of Club Brugge against Beerschot VA as part of the preparation for the new Jupiler Pro League 2020 -2021 season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis at the Club Brugge Belfius Base camp on July 8, 2020 in Westkapelle, Belgium, 8/07/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News

Club Brugge en Beerschot spelen gelijk na blunders in eerste helft

Club Brugge en Beerschot namen het achter gesloten deuren op tegen elkaar in een oefenwedstrijd. De Ratten kwamen snel op voorsprong, maar Blauw-Zwart kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Al na een minuut spelen kwam Beerschot in het Belfius Basecamp op voorsprong dankzij een doelpunt van aanvaller Noubissi. Een misverstand van Club Brugge achterin leidde het openingsdoelpunt in. Ruud Vormer gaf de bal te kort terug aan doelman Shilton en Noubissi kon gemakkelijk afwerken.

Na goed druk zetten van Club Brugge kwam de gelijkmaker nog voor rust tot stand. Diatta ging met de bal aan de haal en legde die proper de hoek in. Club Brugge kwam in de eerste helft nog een paar keer opzetten, maar de ruststand bleef uiteindelijk bij 1-1.

In de tweede helft begon Club Brugge met een volledige nieuwe opstelling en elf nieuwe namen. Er veranderde echter niets aan de eindstand en Club Brugge Beerschot eindigde op 1-1.

OPSTELLING Club Brugge 1e helft: Shinton, Kossounou, Deli, Mechele, De Cuyper, Diatta, Vormer, Rits, De Ketelaere, Krmencik en Okereke. 

OPSTELLING Club Brugge 2e helft: Horvath, Sobol, Mitrovic, Voet, Ricca, Sagna, Van Den Keybus, Schrijvers, Vanaken, Badji, Openda

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws