Simon Mignolet - Photonews
Simon Mignolet - Photonews
Foto: ©Peter De Voecht / Photonews

Club Brugge begint samenwerking met Eleven Sports: ‘Unieke kijk geven’

Club Brugge heeft op de officiële kanalen bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met Eleven Sports. Blauw-Zwart en zijn Club Media House worden Content Partners.

“We doen er met Club Media House elke dag alles aan om onze fans een unieke inkijk te geven in het leven van onze Club en om onze partners relevante digitale producten aan te bieden. We zijn dan ook heel blij dat we met deze samenwerking de volgende stap kunnen zetten in onze groei als mediabedrijf”, verduidelijk CCO van Club Brugge Bob Madou.

‘Club Brugge is als landskampioen de eerste die een content-overeenkomst met Eleven Sports sluit. Dankzij deze overeenkomst zullen de kijkers van de Eleven Pro League kanalen een inkijk krijgen in de coulissen van ons nieuwe Basecamp in Knokke, maar zullen ze ook verwend worden met reportages en interviews over het dagelijks reilen en zeilen binnen de club’, klinkt het

Brugse metten
Een eerste opdracht staat al klaar: ‘Het eerste initiatief dat we samen met Eleven opzetten is de live-uitzending van onze Brugse Metten. Op zaterdag 25 juli om 18 uur spelen we in ons eigen Jan Breydelstadion tegen het Franse Lille OSC. De wedstrijd zal niet alleen gestreamd worden op onze Facebookpagina en die van Eleven Sports, maar zal ook live te zien zijn op Eleven Sports 1.’

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws