Foto: ©Blue Army

Anderlecht-middenvelder Vlap waarschuwt Club Brugge

Michel Vlap trok vorig jaar met torenhoge verwachtingen naar Anderlecht, maar het seizoen mondde uit in een grote teleurstelling. De club eindigde op de achtste plek, op maar liefst 27 punten van Club Brugge. Als het aan Vlap ligt, wordt daar komend seizoen verandering in gebracht. ”We gaan een vervelende tegenstander zijn voor hen.”

Club Brugge was het afgelopen seizoen vrijwel onverslaanbaar in eigen land. De ploeg van Philippe Clement verloor alleen van Antwerp FC. Met 70 punten na 29 wedstrijden en een voorsprong van 15 punten op Gent, de nummer twee, was het uiteraard volledig terecht dat Blauw-Zwart alsnog werd uitgeroepen tot landskampioen.

Ook in de confrontaties met Anderlecht was Club Brugge de betere. De ploeg won, weliswaar met minimaal verschil (twee keer 2-1), zowel thuis als uit van Paars-wit. ”We weten dat Club Brugge goed is, zij waren de terechte kampioen. Wij willen op de korte termijn wel weer boven hen staan”, vertelt Vlap aan Het Laatste Nieuws.

Volgens Vlap was het afgelopen seizoen een one-horse race. ”Het moet weer een echte strijd worden, wat het vorig seizoen niet was.” De ambities van Gent, dat zaterdag nog de gelukkige was in een oefenwedstrijd, zijn duidelijk. Na de tweede plek van vorig seizoen hopen de Buffalo’s Club Brugge van de troon te stoten. Uiteraard aast ook Anderlecht op revanche. Vlap is ervan overtuigd dat de landskampioen op haar hoede moet zijn voor Paars-wit. ”We gaan een vervelende tegenstander zijn voor hen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws