Foto: ©Blue Army

Volgers kiezen mooiste treffer van het seizoen

De selectie van Club Brugge meldt zich komende vrijdag weer op het trainingsveld. De voorbereiding op de bekerfinale en het nieuwe seizoen gaat van start. Hoewel het alweer ruim drie maanden geleden is dat de ploeg voor het laatste in actie kwam, konden de supporters op de social media kanalen genieten van de mooiste momenten van het afgelopen seizoen. Zo kon er op Twitter gestemd worden op de mooiste treffer.

Emmanuel Dennis zijn hakbal tegen KV Mechelen was beeldschoon, maar niet voldoende om verkozen te worden tot mooiste treffer van het seizoen. Die eer gaat namelijk naar Hans Vanaken. Zijn volley tegen Anderlecht is door de volgers van Club Brugge verkozen tot mooiste. Uiteindelijk lieten 517 volgers hun stem gelden. Vanaken won met een duidelijk verschil: 80,9% van de stemmen tegenover 19,1% voor Dennis.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws