Foto: ©Blue Army

Vanlerberghe keert terug naar Mechelen

De oplettende volger kreeg het nieuws gisteren al mee. Jordi Vanlerberghe keert terug naar KV Mechelen. Dat maakten Club Brugge en Mechelen maandagmiddag bekend via de officiële kanalen.

Vanlerberghe doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Mechelen, alvorens hij op 27 oktober 2012 zijn debuut maakte in de Jupiler Pro League. In de zomer van 2017 verruilde hij Mechelen voor Club Brugge. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 8 officiële wedstrijden.

Perspectief op een basisplaats had Vanlerberghe niet in het Jan Breydelstadion. In het seizoen 2018/2019 werd hij dan ook uitgeleend aan KV Oostende. Daar maakte hij een prima seizoen door, maar Club Brugge besloot om de middenvelder ook het afgelopen seizoen te verhuren. Het werd Mechelen, de club die hem nu dus definitief overneemt van de landskampioen.

Vanlerberghe tekent in Mechelen een contract tot 2024 en begint zodoende aan zijn zestiende seizoen bij geel en rood.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws