Foto: ©Blue Army

Sterke interesse voor Michy Batshuayi

De kans dat Michy Batshuayi volgend seizoen op Jan Breydel speelt, is bijzonder klein geworden nu een ploeg uit de Premier League stevige interesse toont.

De Daily Express linkte onze landgenoot eerder aan een terugkeer naar België, maar nadat Chelsea duidelijk maakte dat Batshuayi samen met heel wat andere spelers overtollig geworden is, kwam een andere ploeg uit de Premier League op de proppen.

Frank Lampard mikt vooral op Timo Werner van Leipzig, waardoor Batshuayi mag vertrekken. Nu komt West Ham in beeld als nieuwe werkgever. Batshuayi is nog maar 26, waardoor het nog te vroeg lijkt voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Batshuayi maakte vier jaar geleden de overstap van Marseille naar de Premier League.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws