Foto: ©Blue Army

“Ruud is een ettertje”

Ruud Vormer vertelt aan Het Laatste Nieuws dat veel mensen een raar vooroordeel over hem hebben.

“Dat is logisch”, zegt zijn vrouw Roos. “Je hebt dan ook een rare uitstraling op het veld. Je vecht niet, je schopt niet, maar je staat er wel als een vechtjas. Een ettertje. Die blonde jongen zei dat ook, in dat filmpje op de Gouden Schoen. Hoe heet die ook alweer?”, verwijzend naar Olivier Deschacht.

“Echt, wij zijn twee makkelijke mensen”, vult Vormer aan. “Lopen mekaar niet uit te schelden. Wel een beetje chagrijnig af en toe, als we moe zijn en honger hebben. Of kleine dingetjes. Laatst was Roos het strijkijzer vergeten uit te trekken, het stond ook nog los op de strijkplank en dan kan ik effe lastig zijn, want de kinderen kunnen dat eraf trekken… Maar dat is zo weer vergeten.”

Reacties

guest
2 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws