PUURS, BELGIUM - JANUARY 15 : Ruud en Roos Vormer of Club Brugge during the 66th edition of the Golden Shoe Award Ceremony on January 15, 2020 in Puurs, Belgium, 15/01/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
© Vincent Kalut/Photo News

Roos Vormer over transferperikelen: “Ruud zou op één dag weg kunnen zijn”

Het zijn door het coronavirus speciale tijden geweest voor iedereen, maar nog wat meer ten huize Vormer. Roos America, de echtgenote van Ruud, werkt immers als spoedarts in Gent. Zij zag hoe hun leven eens op een andere manier overhoop gehaald werd.

Door het virus moest Roos immers lange dagen werken, terwijl het doorgaans de carrière van Ruud is die hun levens domineert. “Zo’n transfer is soms in één dag rond. Dat betekent dat Ruud plots weg zou kunnen zijn”, beseft Roos in Het Laatste Nieuws.

“De kinderen en ik blijven in zo’n geval achter. Alles moet georganiseerd worden, zodat hij zorgeloos aan zijn nieuwe stap kan wennen. Tegenover Ruud houd ik me groot, anders zou hij niet goed presteren. Maar vanbinnen is zo’n transfer soms lastig. ‘Alles komt goed’ en ‘Jij kan dit’, zeg ik hem dan. Meestal is het waar. Ruuds carrière heeft altijd al centraal gestaan. Dit keer waren de rollen evenwel omgedraaid en moest hij alles organiseren. Met vallen en opstaan heeft hij er zich doorheen geslagen. Net als op het veld.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws