SAINT PETERSBURG, RUSSIA - NOVEMBER 15 : Michy Batshuayi forward of Belgium looks up during a training session prior to the European Qualifier Group I match between Russia and Belgium at the Gazprom Arena stadium on November 15, 2019 in Saint Petersburg, Russia, 15/11/2019 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
© Peter De Voecht/Photo News

‘Potentieel nieuwe werkgever Batshuayi slechts veertien kilometer verderop’

Club Brugge zou naar verluid op zoek zijn naar een nieuwe goalgetter. Adolfo Gaich lijkt de belangrijkste gegadigde om die rol te bemachtigen, maar de landskampioen droomde ook heel even van Michy Batshuayi. De aanvaller van Chelsea lijkt echter een binnenlandse transfer te maken.

Batshuayi komt niet voor in de toekomstplannen van Frank Lampard. The Blues hopen deze zomer Timo Werner aan de selectie toe te voegen. De Duitse topschutter moet een slordige zestig miljoen euro kosten. Chelsea hoopt een deal van dat bedrag terug te zien in de verkoop van Batshuayi.

De huidige nummer vier van Engeland zou naar verluid een bedrag van 45 miljoen euro verlangen voor de 26-jarige Batshuayi. Volgens The Sun is West Ham United de grote favoriet om hem binnen te halen, maar is het de vraag of The Hammers dat bedrag kunnen ophoesten.

De Premier League gaat over ruim een week weer van start. Chelsea hervat de competitie op 21 juni met een bezoek aan Aston Villa. De kans dat Batshuayi dan bij de selectie zit, is erg klein. Zelfs tijdens een onderlinge wedstrijd tussen Chelsea-spelers hield hij de bank warm.

Improductief seizoen

Hij kwam dit seizoen tot slechts zestien competitiewedstrijden. Daarin kwam hij één keer tot scoren en leverde hij één assist. Zijn enige competitiedoelpunt maakte Batshuayi op 6 oktober 2019 tegen Southampton. In de Champions League was hij in vier wedstrijden ook één keer trefzeker. Toen Bayern München Chelsea overklaste in de heenwedstrijd van de achtste finale, zat Batshuayi niet bij de wedstrijdselectie.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws