Foto: ©Blue Army

Oud-speler van Club Brugge onterecht aangehouden voor poging tot moord

De Nederlandse voetballer Arnaut Danjuma Groeneveld is in de maand maart onterecht aangehouden voor een poging tot moord.

Danjuma voetbalde in het seizoen 2018-2019 bij Club Brugge. Hij vertelde het verhaal zelf aan The Sun.

Toen Danjuma drie maanden geleden over straat liep, werd hij plotseling in de boeien geslagen. “Twee agenten stapten uit en vertelden me dat ik mijn handen op het dak van de auto moest plaatsen”, vertelt de 23-jarige voetballer. “Ik vroeg: ‘Wat heb ik gedaan?’ Ze schreeuwden dat ik mijn mond moest houden en mijn handen op het raam moest drukken. Dat deed ik, waarna ik weer vroeg wat ik had gedaan. Maar de agenten wilden niets zeggen en wachtten op hulp.”

Danjuma spreekt schande van de handelswijze van de Engelse politie. “Het was echt beschamend. Mensen liepen langs en maakten foto’s. Ik raakte gefrustreerd en heb daardoor dingen gezegd die ik niet had moeten zeggen. Ik was zo boos.”

Uiteindelijk bleek de speler van Bournemouth niet de persoon te zijn die de politie zocht na een steekpartij. Danjuma zegt geen excuses te hebben ontvangen. De Nederlander komt volgend weekend weer in actie, thuis tegen Crystal Palace.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws