Foto: ©Blue Army

Onzekerheid troef, maar wellicht geen publiek op bekerfinale

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisteren niet echt veel duidelijkheid gebracht voor publiek bij het voetbal.

Veel voetbalsupporters zaten gisteren op het puntje van hun stoel om de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad rond evenementen en sport te aanhoren.

Er is wel een opening met het vooruitzicht om vanaf 1 augustus minstens 800 toeschouwers toe te laten, maar voor de bekerfinale komt dit nieuws zo goed als zeker te laat.

Minstens was de beslissing, want een stadion en club met een goed plan, mogen wellicht vanaf 1 augustus meer volk toelaten. Alleen is die beslissing er nog niet en komt die wellicht pas eind juli. Te laat voor de bekerfinale dus.

Bovendien staan ze in Brussel ook niet echt te springen om veel volk toe te laten in het Koning Boudewijnstadion. Dat de bekerfinale zonder publiek afgewerkt zal worden, lijkt zo heel dichtbij te komen.

Ook voor de competitiestart van de Jupiler Pro League is er dus weinig duidelijkheid. Het zal aan de clubs zijn om te tonen hoe coronaproof hun stadion en plan is, al zal dat in vele gevallen meer werk en kosten met zich meebrengen dan wat anders.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws