Foto: ©Blue Army

”Onze bedoeling is om Gaich deze transferperiode te verkopen”

De kans dat Adolfo Gaich van het Argentijnse San Lorenzo de tweede ‘nieuwkomer’ wordt na Eduard Sobol, is de afgelopen uren weer wat toegenomen. De Argentijnen zijn bereid mee te werken aan een transfer. Club Brugge zal daarvoor echter wel zijn transferrecord moeten verbreken.

Dat staat nu nog op naam van David Okereke, die afgelopen zomer voor zo’n 8 miljoen euro overkwam van Spezia Calcio. De Nigeriaan vond in 22 competitiewedstrijden negen 9 keer het net. Niet slecht voor een eerste seizoen, maar Club Brugge hoopt de aanval alsnog van een nieuwe impuls te voorzien.

Als het aan de landskampioen ligt, maakt Gaich deze zomer de overstap naar België. Hoewel zijn club zeker niet van plan is hem voor een appel en een ei te laten gaan, staat de club open voor onderhandelingen. ”We willen hem niet op huurbasis laten gaan. Onze bedoeling is om hem deze transferperiode te verkopen. De afkoopclausule bedraagt 15 miljoen dollar, maar die is volledig onderhandelbaar”, vertelt Diego Delledonne, manager bij San Lorenzo, in gesprek met FCInterNews.

Club is echter niet de enige geïnteresseerde. Naar verluid zouden ook clubs als Inter, PSG, Atalanta, AS Roma en Leeds belangstelling hebben voor Gaich. Van interesse van die clubs waren ze bij San Lorenzo nog niet op de hoogte. Wel zouden twee of drie andere clubs zich concreet gemeld hebben.

Club houdt zich vooralsnog uiterst rustig op de transfermarkt. Het verzekerde zich voorlopig alleen nog een extra jaar van Sobol. De Oekraïense international wordt wederom gehuurd van Sjachtar Donetsk.

Reacties

guest
2 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws