Foto: ©Blue Army

‘Oefenschema Club Brugge krijgt steeds meer vorm’

Eindelijk! Ruim drie maanden na de laatste wedstrijd, begint voor Club Brugge de voorbereiding op de bekerfinale en het nieuwe seizoen. In aanloop naar de finale van 1 augustus wil de landskampioen meerdere oefenmatchen spelen. Dat schema lijkt steeds meer vorm te krijgen.

Een kleine twee weken geleden meldden wij al dat Club Brugge sowieso oefent tegen KV Mechelen. Die oefenmatch moet op 11 juli plaatshebben. Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge minstens vijf oefenmatchen zal spelen. Volgens het dagblad komen ook Beerschot, Knokke en AA Gent op bezoek in Westkapelle.

Wanneer die wedstrijden allemaal plaats moeten hebben, is nog niet bekend. In ieder geval voor 1 augustus. Dan strijdt Club Brugge met Antwerp om de nationale beker. In aanloop naar die kraker zou in het eigen stadion nog een oefenmatch afgewerkt worden tegen een club uit de Franse Ligue 1.

De selectie meldde zich vrijdagochtend in het Basecamp in Westkapelle voor de medische tests.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws