BRUGGE, BELGIUM - MARCH 7: Charles De Ketelaere of Club Brugge during the Jupiler Pro League game between Club Brugge and Cercle Brugge at the Jan Breydel Stadion on March 7, 2020 in Brugge, Belgium, 7/03/2020. (Photo by Tomas Sisk / Photo News)
© Ts / Photo News

Nog geen Golden Boy-nominatie voor De Ketelaere

Hij was een parel van de jeugdopleiding en kende het afgelopen seizoen zijn doorbraak in het eerste, maar voor een nominatie voor de Golden Boy-award is het nog te vroeg. Terwijl veel kenners daar stiekem toch wel rekening mee hadden gehouden. Maar in dit tempo zal Charles De Ketelaere bij de volgende verkiezing zeker niet ontbreken.

De verkiezing, georganiseerd door het Italiaanse Tuttosport, gaat jaarlijks op zoek naar de beste spelers jonger dan 21 jaar. Vorig jaar ging de prijs naar João Félix, aanvaller van Atlético Madrid. De Ketelaere wordt door de kenners van het Belgisch voetbal al heel hoog ingeschat, maar ziet zijn naam niet terug in de top 100.

Belofte van het Jaar Yari Verschaeren (Anderlecht) en AA-goudhaantje Jonathan David zijn wel genomineerd. Bekijk hier alle genomineerden.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws