Foto: ©Blue Army

‘Nigeriaanse spits Kadiri op weg naar Club Brugge’

Club Brugge houdt zich vooralsnog rustig op de transfermarkt. Tot op heden huurde de landskampioen alleen Eduard Sobol nog een jaar van Shaktar Donetsk. De verwachting is echter dat er nog wel wat mutaties zullen plaatshebben in de selectie. Zo hoopt de landskampioen zich te versterken met Jordan Attah Kadiri. De Nigeriaan van Östersunds zou al persoonlijk akkoord zijn.

De 20-jarige Kadiri is één van de revelaties van de Deense competities. De aanvaller maakte in de zomer van 2019 de overstap van het Nigeriaanse Nasawara United naar Östersunds en scoorde sindsdien zeven keer in veertien officiële wedstrijden. Club Brugge en de speler zouden al een overeenstemming hebben bereikt over een contract voor vier seizoenen.

De landskampioen heeft zich echter nog niet officieel gemeld bij de huidige werkgever van Kadiri. Naar verluidt is Club Brugge dat wel van plan en heeft de club één miljoen euro over voor de aanvaller. Dat moet voldoende zijn, al zouden er wel meerdere Belgische ploegen Kadiri op de korrel hebben. Ook het Israëlische Maccabi Tel Aviv zou verregaande belangstelling tonen.

Mocht het tot een transfer komen, is het de bedoeling dat Kadiri na het seizoen in Denemarken naar België afreist.

Club Brugge handelde in het recente verleden vaker in Scandinavië. Zo kwamen Odilon Kossounou en Krépin Diatta over van respectievelijk het Zweedse Hammarby en het Noorse Sarpsborg.

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws