Emmanuel Dennis (Brujas KV) celebrates his goal which made it (0,2) UCL Champions League match between Real Madrid vs Brujas KV at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, October 1, 2019 . FOOTBALL : Real Madrid vs Club Bruges - Ligue des Champions - Madrid - 01/10/2019 © PanoramiC ! only BELGIUM !
©Panoramic / Photo News

Nationale Veiligheidsraad komt met update en beslist over bekerfinale

De Nationale Veiligheidsraad is met een update gekomen over de maatregelen in de sportwereld tijdens de coronacrisis. Vanaf 1 juli zijn alle sportactiviteiten weer toegelaten, mét beperkt publiek. Vanaf 8 juni gaan fitnesscentra weer open.

Contactsporten zoals voetbal blijven beperkt tot contactloze training en de huidige protocollen zoals social distancing blijven wel van kracht. ‘Belangrijk: de Veiligheidsraad heeft bevestigd dat massa-evenementen verboden blijven tot 31 augustus’, meldt Het Laatste Nieuws.

Zo zullen de beker- en promotiefinale achter gesloten deuren gespeeld worden. ‘Er zullen dus in principe zeker wedstrijden achter gesloten deuren plaatsvinden in de Jupiler Pro League, die start in het weekend van 7 augustus. Ook de bekerfinale en promotiefinale zullen dus zeker doorgaan zonder publiek’, klinkt het.

“Vanaf 8 juni zullen sportactiviteiten kunnen hervatten zonder onderscheid tussen amateur of professioneel, trainingen of wedstrijden, indoor of outdoor”, zei premier Wilmès op de persconferentie van vandaag.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws