Foto: ©Blue Army

LIVE (12.15): eerste training en lancering nieuwe shirts

Eindelijk is het zo ver. Club Brugge staat maandagmiddag voor het eerst sinds drie maanden weer op het trainingsveld. De club geeft de supporters de kans om de eerste dag van het nieuwe seizoen ‘vanop de eerste rij te volgen’. Naast de eerste training, wacht ons ook de lancering van het nieuwe home en away shirt.

De supporters kunnen vanaf vanmiddag 12.15 uur live meekijken op het YouTube-kanaal van Club Brugge. Dat kan via onderstaande video. Niet alleen voor de eerste training van het seizoen en de lancering van de nieuwe shirts, maar ook voor de voorstelling van de nieuwe back of shirt partner. Kortom, het belooft een drukke, maar mooie middag te worden in het Basecamp.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws