Phillipe Clement
Copyright : Photonews

‘Italianen maken serieus werk van Clubtarget’

Dat Club Brugge de selectie graag versterkt met Adolfo Gaich, is geen geheim meer. De Belgen hadden in de winterse transferperiode al toe kunnen slaan, maar weigerden toen zijn afkoopsom van 15 miljoen dollar te betalen. Dat kan de club deze zomer nog wel eens duur komen te staan. Meerdere clubs zijn geïnteresseerd in de aanvaller van het San Lorenzo.

Daartoe behoort ook Inter. De Italianen houden rekening rekening met een vertrek van Lautaro Martinez, die in de nadrukkelijk belangstelling staat van FC Barcelona. Spaanse media maakten onlangs melding van een persoonlijk akkoord tussen Martinez en de Catalaanse grootmacht, waardoor Inter nu serieus werk zou willen maken van Gaich. Dat melden diverse Italiaanse media, waaronder CalcioMercato.

Afgelopen weekend liet Diego Delledonne, manager van San Lorenzo, nog weten dat de afkoopsom van 15 miljoen dollar ‘volledig onderhandelbaar‘ is. Club Brugge wilde dat bedrag in de winter niet op tafel neerleggen omdat het de club wat te gortig was. De kans dat de Argentijnen Gaich voor een lager bedrag laten vertrekken, is door de coronacrisis aanwezig. De concurrentie van Inter lijkt echter een hard gelag voor Club, dat aanzienlijk minder te besteden heeft dan de nummer drie van Italië.

Club en Inter zijn overigens niet de enige geïnteresseerden. Ook Engelse clubs als Leeds en West Bromwich hebben Gaich op hun lijstje staan.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws