Krepin Diatta - Photonews
Krepin Diatta - Photonews
Foto: ©Photonews

Duitse subtopper nog steeds in de race voor Diatta

Als we de media moeten geloven, moet Club Brugge rekening houden met een vertrek van enkele sterkhouders. Daartoe behoort ook Krépin Diatta. De vleugelaanvaller wordt al een tijdje in verband gebracht met een overstap naar Hertha BSC. De club uit Berlijn zal van Diatta echter wel de duurste speler in de geschiedenis van Club Brugge moeten maken.

Het Duitse BILD schrijft dat Hertha met een portefeuille van 50 miljoen euro een rondje wil doen langs verschillende clubs. Mocht de huidige nummer 11 van Duitsland daadwerkelijk Diatta naar Berlijn willen halen, zal het een groot deel van de 50 miljoen in de aanvaller moeten investeren. Club Brugge zou naar verluidt 20 miljoen euro willen ontvangen voor de Senegalees.

Diatta is niet de enige speler van Club Brugge die in verband wordt gebracht met Hertha. De Duitsers zouden ook interesse hebben in Clinton Mata. Ook voor de rechtsachter hoopt de Belgisch landskampioen een mooi bedrag te ontvangen. De kans dat Mata naar Berlijn vertrekt, is de afgelopen week echter een stuk kleiner geworden. Hertha zou zijn ogen namelijk hebben gericht op Deyovaiso Zeefuik, de rechtsachter van FC Groningen. De Nederlander kost een stuk minder dan Mata.

Diatta kwam het afgelopen seizoen tot 6 doelpunten en 3 assists in de competitie. Daarvoor had hij 22 wedstrijden nodig. De aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2024.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws