Foto: ©Blue Army

Dit zijn volgens Nieuwsblad onze oefentegenstanders

De selectie van Club Brugge meldde zich vorige week weer op het trainingsveld. De voorbereiding op de bekerfinale van 1 augustus en het nieuwe seizoen is in volle gang. In aanloop naar hopelijk opnieuw een succesvolle campagne speelt Blauw-Zwart verschillende oefenmatchen.

En Nieuwsblad weet hoe dat oefenschema eruit gaat zien. Hoewel Club Brugge zelf nog niets heeft bevestigd, weet het dagblad dat de landskampioen op 4 juli haar oefencampagne begint met een match tegen OHL in Westkapelle. Vier en zeven dagen later vormen respectievelijk Beerschot en KV Mechelen de sparringpartners in Westkapelle.

Op 18 juli volgt de oefenmatch tegen AA Gent, ook in Westkapelle. De laatste staat vooralsnog op de agenda voor 25 juli. In het eigen Jan Breydelstadion ontvangt Club Brugge het Franse Lille. De Fransen eindigden vorig seizoen op een vierde plek in de Ligue 1, nadat ze zich een seizoen ervoor nog als nummer twee kwalificeerden voor de Champions League.

Het voorlopige oefenschema:

  • 4 juli: Club Brugge-OHL
  • 8 juli: Club Brugge-Beerschot
  • 11 juli: Club Brugge-KV Mechelen
  • 18 juli: Club Brugge-AA Gent
  • 25 juli: Club Brugge-Lille

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws